Lenni-Kalle Taipale

Cocktail party -keikkansa tauolla (jonka orkesteri vietti oikeaan tyyliin Jazz Barissa) Lenni-Kalle Taipale yhtyeineen tulkitsi iättömiä lounge jazz -klassikoita lyhyen setin verran… Orkesterin yhteissoitto kuulosti livenä varsin elävältä: varsinkin Lennin ja Marzi Nymanin kommunikaatio toimi biisejä elähdyttävästi. Nyman ei tosin välillä tuntunut olevan täysin sinut Jazz Barin persoonallisen Ibanezin kanssa.

Lenni-Kallen lattarivaikutteinen tyyli antaa tilutyyppiselle soitolle hyvän pohjan. Coreaa ja Petrucciania on varmaan soittimessa pyörinyt varsin paljon. Jonkin verran jäi vaivaamaan kuitenkin lievä nyanssien puute: jos soitat koko ajan täysillä, huiputkin jäävät hieman tasapaksuiksi. Muutama suvantovaihe siellä täällä toisi musaan enemmän laajuutta ja paksuutta. Pidemmällä keikalla tosin varmaan herkistelyllekin olisi löytynyt sijansa.

Lopuksi vielä Lähettämön huumoriannos:
Kuka siellä eilen illalla soittikaan?
– En muista… Olisko ollut Lenni, Kalle tai Pale.