Larry Benson Ensemble

Legendaarinen rockjazzryhmä Larry Benson Ensemble palasi Baarin lavalle muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen. Antti Sunellin ja Antti Heermannin luotsaama joukkio luottaa edelleen pitkiin sooloihin, kauniisiin melodioihin ja rytmisiin koukkuihin unohtamatta myöskään tylyjä konemaisia äänimaisemia ja hälyä.

Heermann ja Sunell pääsivät sooloissaan usein varsin korkeisiin sfääreihin – ilmeisesti keikalla oli kavereille myös terapeuttinen funktio. Rytmiryhmässä Tapio Leppänen (bs) ja Antti Kujanpää hoitivat osastonsa perusrutiinilla, ja Juha Salosen rumpalointia tarkkaili SuKon raati, koska kyseessä oli samalla hänen loppututkintokeikkansa.

Monipuolinen ilta kaikenkaikkiaan, vaikka setti oli vain reilun tunnin mittainen. Toivotaan, että jotain jäi vielä soittamattakin, ja orkesteri palaa lauteille ja levylautasille mahdollisimman pian.