Tuppu Orrenmaa Band

Mainioilla soundeilla toteutettua rock/jazz -fuusiota – viime torstain Tuppu Orrenmaa Bandin keikka oli teknisen osaamisen kova näyttö. Kokoonpano oli tuore, ja Jazz Barin veto oli poppoon yhteisdebyytti. Sooloilusta vastasi pääosin Orrenmaa itse, vaikka esim. rumpali Sami Järvisellä tai basisti Timo Tolosellakin olisi saattanut olla painokasta sanottavaa.

Nykyisellään TOB on kuitenkin – kuten tietysti nokkelimmat jo nimestä osaavat päättellä – Tupun oma leikkikenttä, jossa hän vinguttaa kitaraansa Scott Hendersonin, Al DiMeolan ja Mike Sternin hengessä. Orrenmaa ei sortunut pelkkään arpeggio- tai juoksuttelutekniikoiden esittelyyn, vaan myös biisimatsku (joka taisi olla kokonaan omaa tuotantoa) oli mukavaa idearikasta kuunneltavaa.

Kiertue jatkuu Hämeenlinnassa 8. marraskuuta jatkaen siitä Pohjanmaalle. Tsekkaamisen arvoinen bändi – sähköisen jazzin ystävälle Orrenmaa Band on todella suositeltavaa kuunneltavaa.

Muutama biisi on edelleen (tarjosin linkkiä Lähettämön ekassa postauksessa vajaa kaksi vuotta sitten) kuunneltavana Sound Bazarissa. [edit 22.12.2003 – no enää ei ole…]