Petri Kautto & Tuomo Dahlblom

Petri Kauton ja Tuomo Dahlblomin duo teki ensimmäisen keikkansa neljään vuoteen Jazz Barin Sauma-klubi -illassa. Klubin unplugged-henkisillä keikoilla on esiintynyt kesän mittaan joukko merkittäviä suomalaisia laulaja-lauluntekijöitä (mm. Mikko Alatalo, Pepe Wilberg, Jussi Raittinen, Riki Sorsa, Esa Kaartamo jne.).

Sujuvan illan pääosassa oli tällä kertaa Kautto, jonka tuotannosta setit pääasiassa koostuivat muutamaa coverbiisiä lukuunottamatta – hän soitteli myös suurimman osan sooloista, ja ensimmäistä Dahlblom-näyttöä saatiin odotella toisen setin alkuun asti.

Suuresta pettymyksestä ei kuitenkaan voi puhua, sillä Kauton kappaleet olivat mainioita jazz-, soul- ja bluesvaikutteisia kertomuksia elämän ihmeellisyydestä. Sanoitusten aihepiireissä liikuttiin naapurin orapihjala-aidan ihmettelystä psyyken hajoamis/kokoamisprosessiin.

Suuri pienimuotoinen musiikillinen ilta tuli koettua – kyllä tästä syksy taas lähtee rullaamaan! Baarin ohjelmistossa on kaikennäköistä kiinnostavaa.