Rock Rom

Terry Hounsome alkoi 70-luvun puolivälissä keräillä harrastusmielessä tietoja julkaistuista levyistä ja sinkuista. Vuonna 1978 hän julkaisi ensimmäisen kirjansa (Rockmaster), ja sen jälkeen Rock Recordin vuonna 1979.

Pitkän matkan sitten noiden aikojen kuljettuaan Hounsome julkaisi RockRom 9:n syyskuun 2003 alussa. Romppu sisältää tiedot 50-luvun alusta nykypäivään (kirjoittajan mukaan) käytännössä kaikista julkaistuista äänitteistä. Jos joku puuttuu, voi sen lisätä globaaliin tietokantaan muiden käyttäjien ihmeteltäväksi.

Softassa on mukana myös omat levyt -tietokantaominaisuus: levyn voi merkata omistamakseen, lisäillä niihin omia merkintöjä.

Tietokannasta pitäisi löytyä 640 000 levyn ja yli 107 000 artistin tietojen lisäksi infoa myös levy-yhtiöistä, biiseistä ja soittajista – siinäpä tutkiskelemista joutohetkille.