Musiikkilataamo

Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat ovat asettaneet oman online-musiikkikauppansa eetteriin tänään 15.9. Sanoma Osakeyhtiön toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen kertoo, että ”Sanoman tavoitteena on laajin ja helppokäyttöisin online-musiikkikauppa Suomessa.” Vaikeaa se luultavasti tulee olemaan: Musiikkilataamon kappaleet ovat nimittäin pääosin .WMA-formaatissa, ja siten tietyn rajoituksin kopioitavissa (kappaleen voi kopioida mp3-soittimelle korkeintaan kolme kertaa). Lataamon FAQ-sivulla kerrotaan mm. tarkemmin miten saat kappaleet siirrettyä mp3-soittimeesi, tai että onko se ylipäänsä mahdollista.

Musiikkilataamo on muutenkin hieman epäselvästi osa nyt.fi-sivukokonaisuutta, itse eksyin hetken selailun jälkeen menot-palstalle enkä löytänyt tietä takaisin. Nopeasti tulee ikävä iTunes Music Storea ja iPodia..