¡Otra Vez! & Martin Alvarado

Quinteto ¡Otra Vez! on tehnyt huikeaa työtä rekonstruoidessaan Astor Piazzollan nuevo tangoa tämän päivän musadiggarin kuultavaksi. Tilaisuus todeta orkesterin nykykunto avautui Vakiopaineessa 9.4.

Kvintetin jäsenet tunnetaan itseään ja toisiaan väsymättömästi eteenpäin piiskaavina kunnianhimoisina taiteiljoina. Kuulijalle tämä tarjoaa ryöpsähteleviä kuulo-elämyksiä, kun vimmaiset tangon sävelet tunkeutuvat tajuntaan. Onni on myös se, että osa siitä energiasta on kanavoitunut sävellystyöhön – keikalla saatiin kuulla erittäin hienoja orkesterin omaa tuotantoa olevia teoksia.

Ja kun mukana oli vielä Martin Alvorado… Sympaattinen miekkonen kalasteli hymysuin yleisöltä lisää aplodeja, mutta tulkitsi laulunsa toinen toistaan dramaattisemmin eläytyen aivan kuin elämässä ei ikinä voisi olla muuta kuin luopumisen tuskaa.

Ah! Kyllä Otran keikalla jälleen oli sitä paljon puhuttua tunnetta.