Popparin pikkujoulut

Öykkärirehtorikohusta ohi päästyämme Popparibaarissa oli suuren juhlan tuntua vuotuisissa pikkujouluissa. Väkeä oli tällä kertaa paikalla todella runsaasti, mutta ei se mitään, fiilis oli jälleen katossa ja oli mukava tapailla vanhoja ja uudempiakin tuttuja.

Bileiden ohjelmatarjonta on aina ollut nautinnollisen hyvää, ja niin tälläkin kertaa: graavilohen vielä maistuessa kielen kärjellä lavalle astelivat Marzi Nyman, Harri Rantanen ja Anssi Nykänen. Trio latasi ilmoille hienosti toimivia powerversioita Marzin soololevyn biiseistä sekä muutamasta muusta, joista varsinkin Kulkuriveljeni Jan toimi elähdyttävän hienosti Marzin Erämaa- ja Solutasolla-biisien ohella.

Pienen tauon jälkeen lavalle astui Heikki Silvennoinen! Muikean kovassa soittokunnossa ollut kitarataiteilija johdatteli orkesterin kenties syvimpiin blues-tunnelmiin, joita pikkujouluissa on ikinä kuultu. Vähäeleisesti loistanut Silvennoinen käskytti Flying Finniä ja Stratocasteriaan tyylillä, ja väki oli varsin tulessa.

Popparin saitilla on myös julkistettu uudet vuoden muusikot – hienoa Siiri ja Mikko!