Lähettämö 10 v.!

Joskus talvella 2000-2001 tuli mieleen, että olisipa hauska kirjoittaa jotain keikkakokemuksia muistiin, kun tulee kuitenkin jonkin verran niillä käytyä, ja monesti hieno musaelämys jäi vain paikalle vaivautuneen yleisön tietoon. Mediaksi valitsin tuolloin juuri tulemistaan tekevän blogi-formaatin, ja alustaksi ilmaisen Blogger-palvelun. 5.2.2001 sainkin homman käyntiin.

Ensimmäinen juttu käsitteli vanhan kitaraopettajan Tuppu Orrenmaan tulossa olevaa levyä, josta tuli ohimennen puhetta silloin jutellessamme. Sittemmin on tullut kuunneltua musat enimmäkseen Jazz Barissa / Popparissa, mutta, on tullut kirjoitettua myös Mike Sternistä Roomassa, Telvinistä Istanbulissa ja David Gilmourista Gdanskissa sekä kitaralegendojen Strat Pack -konsertista Lontoossa.

Useita ulkoasuja ja alustanvaihtoja läpikäynyt blogi osoittautuikin yllättävän hyväksi jutuksi – sen ansiosta olen saanut tutustua moniin uskomattoman hienoihin ihmisiin, saanut työpaikkoja ja -keikkoja ja tietenkin kuullut mahtavan määrän hienoa musiikkia. Vaikka kirjoitankin enimmäkseen itseäni varten ja oikeat keikkakritiikit täytyy käydä lukemassa muualta, toivon että molemmat lukijanikin ovat jutuista tykänneet! Täytyypä yrittää tästä sitten vaan yrittää jatkella.