Summer Jazz Club Popparissa

Summer Jazz Club Popparissa

Summer Jazz Clubin puuhamies Antti Lähdesmäki vaikuttaa Hermes-yhtyeessä, joka on ensimmäisen klubi-illan toinen esiintyjä.
10258488_1390897977801731_1914295678185149273_n
Summer Jazz Club @ Facebook

Tänä vuonna Jyväskylän jazzkesää ryydittää kuukausittain järjestettävä Summer Jazz Club. Klubi-illat pidetään Popparissa 27.5., 17.6., 22.7 ja 12.8. Summer Jazz Clubilla esiintyy aina kaksi kiehtovaa nuoren polven yhtyettä, joilla on vahvoja siteitä Jyväskylään.

Ensimmäisellä klubilla tiistaina 27.5. lavalle nousee kaksi uutta ja kiinnostavaa originaalimusiikkia esittävää yhtyettä. Nuorista kovan luokan ammattilaisista koostuva Lakecity Groovers keskittyy tekemisessään jazzmusiikin olennaisuuksiin: rehevään svengiin, korkeaan intesiteettiin, vapaasti virtaavaan energiaan ja leikkisään hauskanpitoon. Jyväskyläläisyhtye esittää sekä omia sävellyksiään että jazzklassikoita 1950- ja 60-luvulta ennakkoluulottomalla palolla ja juurevilla blues- ja rockmausteilla höystettyinä.

Hermes puolestaan on kvartetti, joka syntyi syksyllä 2013 neljän nuoren soittajan yhteisestä halusta tehdä musiikkia, jossa kunkin omat musiikilliset juuret yhdistyvät brasilialaiseen musiikkiperinteeseen. Lopputuloksena kuullaan omalaatuista, vahvoille brassirytmeille perustuvaa jazz-musiikkia, jossa ei pelätä musiikillisten raja-aitojen yli kurottelemista.

Lakecity Groovers:
Tuomas Paukku, kitara
Tuomas J. Turunen, piano
Petri Jaakonaho, basso
Ilkka Oksanen, rummut

Hermes:
Lauri Kallio, kitara
Teemu Mustonen, rummut
Antti Lähdesmäki, piano
Pekka Löhönen, basso

Liput: 8/5€ (VIP, opiskelijat)

Lisätietoja: 050 3020697/Antti Lähdesmäki

Summer Jazz Club @ Facebook