Testament & Annihilator

Testament & Annihilator

Circuksessa oli 20.3. tarjolla lapsuuden kitarasankareita samalla lavalla samana iltana: Testamentin Alex Skolnick ja Eric Peterson sekä Annihilatorin Jeff Waters.

Waters lavalla oli paljon rennompi hahmo kuin odotin. Soitto oli hyvän kuuloista, mutta kokemus kärsi vähän siitä, ettei Annihilatorin tuotanto Alice in Hellin jälkeen ole jaksanut kiinnostaa. Olisi tietysti pitänyt tutustua vähän enemmän, mutta ei vain kyennyt. Uudet levyt eivät koskaan ole valitettavasti iskeneet ihan niin kovaa kuin AIH.

Testamentin kitarapartio on bisneksen kovimpia ja todella hieno yhdistelmä melodista, musikaalista soittoa yhdistettynä riittävään tekniseen taituruuteen. Skolnickin sooloilu oli todella hyvän kuuloista, upealla soundilla. Petersonin kanssa yhteissoitto oli myös mahtavaa, kaksikko tukee ja täydentää toisiaan ja lopputulos on metallihistorian hienoimpia.